Krajské dožínky Brniště 2023

25.07.2023 | 
Milí přátelé,
s radostí vás zveme na Krajské dožínky Libereckého kraje, které se letos konají v malebném prostředí Brniště v areálu Lesního Zátiší. Tato tradiční a slavnostní událost je vrcholem sklizně a oslavou tvrdé práce našich zemědělců.
Těšte se na bohatý a rozmanitý program, který bude připraven pro všechny věkové kategorie. Pro naše nejmenší návštěvníky budou připraveny atrakce, hry a soutěže, které je pobaví a nadchnou. Pro dospělé pak bude připravena řada zajímavých aktivit, které obohatí vaše znalosti o zemědělství, regionálních produktech a řemeslech.
Nemůžeme zapomenout na výstavu hospodářských zvířat, kde budete mít jedinečnou možnost setkat se s krásnými koni, dojnými kravami, ovečkami a mnoha dalšími zvířaty. Pro milovníky řemesel a místních produktů budou přítomni regionální výrobci a řemeslníci, kteří vám rádi představí své výtvory a speciality.
Navíc si budete moci prohlédnout moderní i historickou zemědělskou techniku, která představuje zemědělský pokrok a inovace. Zajímavé exponáty nám umožní nahlédnout do minulosti i budoucnosti zemědělství.
A na závěr vás čeká nezapomenutelný hudební zážitek! Kapely Lokomotiva s Petrem Vondráčkem, Vanua2, MARCELL a Prorock vám zahrají skvělou hudbu, která vám dodá energii a naladí vás na správnou festivalovou vlnu.
Těšíme se na setkání s vámi na Krajských dožínkách Libereckého kraje v Brništi v areálu Lesního Zátiší. Přijďte s rodinou a přáteli a společně oslavme sklizeň a dědictví našeho krásného kraje.


FB událost                       Instagram


Zpět